Om oss

Bild 2

OM OSS

Vi skapar värde för

Grundat i juni 2020 och nu i en stor tillväxtfas tillsammans med våra affärspartners och medarbetare. Vi sätter grunden för en långvarig, hållbar och kvalitetssäkrad försäljning. Med värde i fokus ser vi alltid till att göra det lönsamt för samtliga parter. Den extensiva erfarenheten inom våra olika försäljningsområden använder vi oss av dagligen med en ständig utveckling. Vi arbetar hårt och resultatorienterat mot våra högt uppsatta mål som vi ideligen siktar mot nya rekord. En arbetsplats skapad av säljare med kraften och ambitionen att driva verksamheten framåt tillsammans med våra medarbetare. Vårt arbete är synkroniserat med samtida verktyg för den framtida digitaliseringen vi rör oss mot.

I våra ljusa, fräscha lokaler finner ni en sammansvetsad grupp av människor som ger den familjära känslan av en ovärderlig trygghet.

Vi värdesätter vår utveckling med stort engagemang, god kommunikation och en effektiv produktivitet. Med en ständig utveckling siktar vi mot nya höjder – tillsammans.

Vår vision

Vår gemensamma strävan är att upprätthålla och utveckla vår affärsverksamhet. Våra innovativa lösningar är det som driver oss framåt.

Bild 5

Varför ska du välja oss?

Kunder

– Value Sales hjälper några av Sveriges största och mest välkända företag genom att skapa de nöjdaste kunderna. 
– Vi fokuserar helhjärtat på våra uppdragsgivares och medarbetares framgång och framtid.
– Value Sales säkerställer att alla kunder är nöjda och trygga med oss, målet är att göra dina kunders vardag lite bättre.

Säljare

– Hos oss på Value Sales jobbar vi ständigt med personlig utveckling. Här lägger stort fokus på att utveckla alla kollegor oavsett hur länge de har varit anställda.
– Vi jobbar  dagligen med medlyssning, livecoaching och personlig utveckling. 
– Value Sales erbjuder trygga anställningsvillkor till alla våra anställda.